Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni

 

Maite Perroni, (1983. március 3.) mexikói énekes-színésznő karrierje során jelölték már Latin Grammy-díjra a RBD-ben való közreműködéséért.


Élete,karriere:

Maite csak 11 hónapos volt amikor családja Guadalajaraba költözött apja munkája miatt (Javier Perroni). A Perroni család 12 évig élt ott. Két fiatalabb testvére van: Adolfo, aki 3 évvel fiatalabb és Francisco, aki 9 évvel fiatalabb nála. Maite a színészetet a Televisa's Centro de Educación Artisticában tanulta. Elmondása szerint kiskorában nem akart színésznő lenni, de amint egyszer elkeveredett egy forgatásra, azonnal beleszeretett ebbe az életbe.

Maite Perroni 2004-ben kapta meg élete legelső tévés szerepét a Rebeldében, mint Guadalupe "Lupita" Fernández, aki egy tizenéves középiskolás, aki szerény családi körülmények között él, s ösztöndíjjal került be Mexikó legelegánsabb iskolájába. A Rebeldéből 2004 és 2006 között összesen 440 részt forgattak le. Itt alakult ki az RBD nevű együttes, amely 2004 és 2008 között folyamatosan aktív volt.

Azonban 2008-ban történt valami visszautasíthatatlan Maite életében: felajánlotta neki a Televisa az Árva angyal "Cuidado con el Ángel" főszerepét. Maite itt María de Jesús Velarde Santos de San Román, rövidebben Marichuy karakterét játszotta, a nehéz sorsú 23 éves életvidám lányt, akinek nagyon sok dolgon, ellenségen kell átmennie, hogy megtalálja a boldogságot. Igazi sikersorozat lett Mexikóban, mindenki oda volt érte és a főszereplőkért, azaz Maite Perroniért és William Levyért. A sorozat 195 részesre sikeredett.

Aztán 2009-ben Maite ismét főszerepet kapott: a Mi Pecado c. sorozatban alakította Lucrecia Córdoba Pedraza karakterét. Ez még csak feljebb vitte a népszerűségét. Aztán 2010-ben ismét megkapta az egyik sikernovella főszerepét, ismét William Levy partnereként játszik a Triunfo del Amorban, mint María Desamparada.

Maite énekesnőként is debütált már, az Árva angyal kedvéért 4 dalt felénekelt: Contigo, Esta Soledad, Ave María, Cómo duele. Ő énekelte még a Mi Pecado és Triunfo del Amor c. sorozat főcímdalát is. Az RBD tagjaként is rengeteg számot énekelt fel.

                                                                                      Képek:

 

 

2007241011411185289901.jpg

perroni-maite-perroni-5643732-333-500.jpg

maiteennyx3pw7.jpg

maite-perroni-gallery.jpg

maite-perroni-sem-ttulo-15.png